À la guerre comme à la guerre!

Pamflet 0004

Bravo Billiboy (pe româneşte Belibou) ! Bravo, bravo, de trei ori bravo că după câteva luni de studii la care ţi-ai supus preţioasa ta minte fără să precupeţeşti nici un efort ai reuşit fără putinţă de tăgadă să descoperi gaura covrigului. Da domnilor, o spun şi eu că în urma cercetărilor acestui jurnalist de excepţie numit Billiboy (pe româneşte Belibou), acum întregul popor român poate proclama  sus şi tare  în faţa întregii lumi că poate să existe gaură fără covrig, dar covrig fără gaură, niciodată.

Descoperirea aceasta a venit la pachet cu o alta, de care ştia toată lumea de fapt (chiar şi el) de vreun an încoace, dar de abia azi Licuriciul cel mare (cum l-a denumit un clasic al bălăcărelilor tradiţional-balcanice pre numele lui Traian Băsescu) i-a dat undă verde ca să scrie în presă doar aşa tangenţial ca să înţeleagă doar cei mai isteţi despre ce este vorba, cei puţin mai tolomaci să înţeleagă doar „Jos Rusia!”.

Într-un articol de azi din www.ziare.com cu titlul „Oligarhii, vechii demoni ai Ucrainei, A treia tabără în războiul separatist din estul ţării” jurnalistul nostru favorit Billiboy (pe româneşte Belibou) observă că în ţara care s-a numit odată Ucraina e mare halima, orice oligarh şi-a făcut o armată proprie, başca armata statului şi Garda Naţională înfiinţată recent, fiecare se bate cu fiecare, cei care nu pot să bată pe unii, îi bat vârtos  pe alţii şi tot aşa într-o deplină armonie orchestrată de Occident  îşi sparg capetele tot într-o veselie până se vor trezi că nu prea mai au ţară dar au mari dureri de cap.

Mai mult de 30 de astfel de armate private au apărut ca ciupercile, armate private formate din mercenari care se ascund sub denumirea generică de „voluntari” şi care pentru cei 30 de arginţi pe care-i primesc pe lună, nu numai că omoară pe oricine le este indicat, ba mai ucid şi aşa din distracţie că dacă e bal, bal să fie, iar motivarea o găsesc în vorba franţuzului: „À la guerre comme à la guerre!”. Şi trag săracii „voluntari” în tot ce mişcă fiindcă sunt ferm convinşi că nu mama lor va plânge ci mamele altora care nu au reuşit să fugă din calea lor mai iute decât glonţul. Nu mai departe decât în luna martie a.c. guvernul a schimbat conducerea unei societăţi de stat şi asta l-a supărat foc pe un oligarh, unul numit Kolomoiski, de la Dnepropetrovsk care a venit personal cu oameni înarmaţi şi a pus pe cine a vrut el, nu pe cine voia conducerea legitimă a statului ucrainean. Preşedintelui Poroşenko i-a mârâit oligarhul Kolomoiski   printre dinţi: „Stai cuminte Gigele dacă nu vrei să te pomeneşti la Kiev cu 2000 de soldaţi până deseară” la care preşedintele nu a putut decât  să înghită nişte noduri cam cât pumnul. Şi atât. Tăcerea s-a aşternut apoi după stabilirea scorului: Kolomoiski – Ucraina 1-0.

Şi proştii lumii citesc în presa aservită total hahalerelor americane că de fapt ruşii sunt cei care distrug Ucraina, că a invadat ţara, că le mănâncă cireşele şi miros floricelele câmpiilor ucrainene. De la cei care  de abia  silabisesc  cuvintele până la tâmpiţii cu două, trei facultăţi, masterate, doctorate şi alte chestii din astea dar cu mintea în colţuri, cu creierii spălaţi de o propagandă şuie dar agresivă, se încolonează în forul lor interior şi se îndreaptă spre haita celor care cică vor să îngenuncheze Rusia. De ce vor să o îngenuncheze? Habar n-au, dar aşa au trasat sarcină americanii pentru toţi dobitocii din categoria lor şi ei nu au de gând să-i dezamăgească fiindcă americanii sunt cei care democratizează popoarele. Le democratizează cu bomba, tunul, tancul şi racheta, dar sângele curs de-a lungul şi de-a latul lumii în urma agresiunilor americane  sunt chestii minore şi total neînsemnate pentru tâmpiţii căzuţi în mrejele SUA.  Ei merg înainte şi mormăie în cor ca o armată de zombi dintr-un film horror: „Jos Putin”, „Jos Rusia”. Sărmană şleahtă de nenorociţi…

Iată ce spun cei care mai văd aceste chestii în adevărata lor lumină: „Organizaţia Amnesty International a acuzat batalionul Aidar, de asemenea finanţat de Kolomoiski, de crime de război, răpiri, tâlhărie, şantaj si chiar execuţii în masă. Alte astfel de batalioane sunt acuzate ca au lăsat civilii să moară de foame oprind convoaiele cu ajutoare să ajungă in zonele controlate de separatişti.” Şi asta o spune Organizaţia Amnesty International cu sediul în SUA.

Deci nu din Rusia! Dar pass de-i lămureşte pe idioţii impregnaţi de propaganda americană despre aceste grozăvii.

Spuneam la început că de abia azi Billiboy (pe româneşte Belibou) a primit sarcina să scrie despre chestii întâmplate anul trecut de la formarea armatelor private şi cea mai recentă, aia cu înlocuirea conducerii unei companii de stat în luna martie a.c. (deci cu două luni în urmă). Aceasta pentru noi românii constituie „informarea la zi” despre cele mai stringente evenimente externe!

Deci încă odată trebuie să mulţumim întâmplării că deosebitul şi talentatul nostru jurnalist favorit numit Billiboy (pe româneşte Belibou) a descoperit gaura covrigului şi ne-a dat „la pachet” cu această comunicare ştiinţifică şi o informare despre situaţia internă din Ucraina.