Asta-i buba: vrea guvernul lui

Pamflet 0011

Turistul nostru naţional, Plăvanul cu şapte case la Sibiu, între două plecări peste graniţă a cuvântat din nou. Mari minuni a mai făcut şi Arsenie Boca de la Prislop dar nu ştiu dacă a nimerit-o cu minunea de a-l face pe Plăvan să cuvânteze fiindcă spune numai prostii. Cum deschide gura, imediat tâmpenia pleacă triumfală în lume preluată de mijlocele de comunicare în masă între care locul de bază îl ocupă „feisbucul” cel care l-a făcut peste noapte preşedinte. Pe lângă prostiile spuse mai demult precum indicaţiile cum să voteze parlamentul a urmat prostia aia monumentală prin care se pronunţa că vrea să aibă „guvernul lui” şi acum când deschide gura spune doar câteva cuvinte ca o placă stricată: Ponta să-şi dea demisia. De ce să-şi dea? Păi asta este „pohta ce o pohteşte” acum marele proprietar de case de la Sibiu care a avut „ghinionul” de a avea doar şapte case cumpărate dintr-o leafă amărâtă de profesor de fizică şi acelea pe străzi diferite.

De fapt domnii mei fiţi siguri că durerea este alta. O durere mai rea şi mai acută decât cele mai scârboase dureri de măsele. A venit se pare scadenţa prin care trebuie să îndestuleze pe cei care au plătit ţigănimea votantă din diaspora ce s-a îmbrâncit să voteze ca să ia „mălaiul” şi acum nici în fund nu-i mai doare de ceea ce se întâmplă în ţară. Le-a promis astă toamnă că-l dă jos pe Ponta şi pune guvern liberalo-pedelist care să-i mulţumească pe toţi dar se pare că nu i-a reuşit chestia şi acum se dă de ceasul morţii ca să poată aduce un guvern care să-i poată plăti datoriile contractate atunci. Vă amintiţi probabil că toate ţările occidentale au fost pe 16 noiembrie 2014 brăzdate de autobuze care au dus în oraşele unde se vota toată pegra nenorocită răspândită prin cele ţări vestice, dintre care unii doritori de o excursie gratuită plus bani de buzunar, alţii ameţiţi de o propagandă găunoasă că se va face în aşa fel ca să se poată întoarce acasă, alţii pur şi simplu ca să facă haz pe ziua ceea.

Credeţi că diaspora s-a gândit la noi cei care tragem greul aici când a votat? Aiurea. Dacă se gândeau nu votau aşa. De fapt fotografia primului om care a votat pe glob atunci, reprezintă un individ din Noua Zeelandă care ne arată cam ce gândeşte despre noi cei de aici făcând un gest plin de mârlănie care ar trebui să fie pus ca generic pentru întregul vot al diasporei. Spre exemplificare înserez aici poza acestui „prim om care a votat” care ar putea să fie numit „vot pentru românii din ţară”.

primul roma care a votat

Priviţi vă rog gestul pe care-l face reprezentatul diasporei pentru nenorociţii din România care trebuie să suporte cinci ani un Plăvan puţin cuvântător dar plin de tâmpenii ţinute la rece şi slobozite când îi vine să râgâie. Priveşte-ţi şi tu Iohane votantul şi spune ceva despre gradul de cultură a acestui ţigan îndobitocit ajuns la marginea lumii şi la capătul tâmpeniei. Nu-i aşa că te bucură atât de mult gestul încât ai mai vrea să-ţi cumperi vreo casă, două, ca să fie acolo că nu strică…

Parcă îmi vine aşa o lacrimă în colţul ochiului din dreapta când mă gândesc la cât de prost trebuie să te simţi în faţa creditorilor fiindcă Ponta nu vrea să demisioneze, guvernul se ţine foarte bine, iar fără „guvernul tău” nema turtă, nema mălai, canci parai pentru cei care au plătit bani grei ca să ajungi la putere. Şi câte nu ai încercat? La tot ce te-a dus mintea ceea de Plăvan băgat în ceaţă. Ai ajuns până şi la asmuţirea DNA-ului pe primul ministru dar se pare că nuca este prea tare pentru slabele tale mijloace.

Eu ştii ce-o să fac? O să mă aşez frumuşel în fotoliu şi o să chibiţez cum te dai tu de ceasul morţii ca să faci rost de mălaiul promis celor care te-au ajutat să fii ales. Şi ai grijă băiatule fiindcă s-a întâmplat de multe ori când câinii au muşcat mâna stăpânului care nu le-a dat mâncarea la timp. Şi mai ţinem legătura fiindcă ai mult haz cu tâmpeniile tale şi fără tine cum aş mai putea să mă mai distrez şi eu în vremurile acestea.

P.S.

Poate vă întrebaţi de ce în articolul de azi nu am mai amintit azi de prietenul nostru Billiboy (pe româneşte Belibou). Aş fi amintit, dar Billiboy (pe româneşte Belibou) a rămas cu gura strâmbă şi ochii larg căscaţi neputându-şi  reveni din uluiala ce l-a cuprins când a auzit cum Plăvanul susţinea că are de gând să-l suspende pe Ponta, ceea ce este cea mai mare dobitocenie fătată din capul său de neamţ restructurat fiindcă nici o lege din România nu-i permite acest lucru chiar dacă e ditamai preşedintele Made in Sibiu. Desigur că nu auzit îndemnul clar: „Marş de latră la altă tufă că aici nu-i treaba ta”. Când îşi va reveni Billiboy (pe româneşte Belibou) din uluială vă voi anunţa. Vă rog să aveţi încredere în subsemnatul.