Unguent pentru SIE

pamflet 026

Nu vă spuneam eu? V-am avertizat dar dumneavoastră o ţineaţi gaia-maţu’ că nu şi nu, că nu se poate aşa ceva, că nu poate fi chiar atât de bătut în cap. Dar acum se demonstrează că este! Cum nu eşti cu ochii pe turistul nostru naţional în grad de prezident deşi este deabiavorbitor, aşa dintr-o mişcare rapidă şi cu precizie nemţească face fleoşc! cu mucii în fasole. Şi nu o face doar aşa de dragul artei ci ca să demonstreze tuturor că el POATE, că este extrem de potent de a face asta fiind ales în mare parte de ţiganii din diasporă cărora le-a luat cu măiestrie şi obiceiurile.

În materie politică după ce s-a scremut vreo trei ore ca să-i iasă câteva vorbe pe orificiul denumit îndeobşte gură a spus el un lucru mare: că va pune „punct şi de la capăt”. Toată lumea entuziasmată, bravooo, trăiască, bătăi din palme, şampanie, caviar, am scăpat de vechea gardă PDL de neagră amintire pentru români, iar turistul nostru naţional în grad de prezident cu mutra lui om de treabă va aduce în prim plan oameni noi, integri şi dornici de a lucra pentru acest popor.

Încă odată s-a văzut că la români minunile ţin doar trei zile, sau uneori chiar mai puţin. Cum s-a trezit a doua zi dimineaţă turistul nostru naţional în grad de prezident clipind el aşa blegos din genele sale spelbe, pe când râgâia şi băşea liniştit ca după o noapte bună de somn, deodată l-a pocnit cu putere un gând exact în sectorul C43/24 din creierul său ordonat nemţeşte, sector care de-a lungul timpului s-a văzut că în afară de achiziţia de case în ritm accelerat a dat cele mai proaste soluţii dar la ora ceea era singurul sector funcţional şi de ce să n-o spunem pe aia dreaptă, este singurul sector cu specializare de gândire a prezidentului.

Ideea era clară pentru el, ca să demonstreze că a pus punct şi doreşte acum s-o ia de la capăt, a chemat o secretară şi i-a dictat, deşi cu o mare greutate în scoaterea cu forcepsul a cuvintelor, că are de gând să pună imediat director la SIE pe cine credeţi? Nu vă mai pun să ghiciţi fiindcă acum o ştie şi se cruceşte toată lumea. Da exact tocmai pe Mihai Răzvan Ungureanu, fostul prim ministru cunoscut în lumea largă ca primul ministru Unguent, îl ştiţi dvs. foarte bine, e tipul acela cu o figură de om veşnic constipat, cu vorbă repezită şi ochi ciudat de neastâmpăraţi care se mişcă rapid ca fructele acelea de la jocul de păcănele, individ ce a constituit la un moment dat esenţa în materie de guvernare PDL, prim ministrul în timpul căruia neobrăzarea miniştrilor săi atinsese culmi pe care nu fuseseră atinse nici măcar în guvernarea CDR, prim ministru care a avut cel mai scurt mandat de nici trei luni, timp în care a secat bugetul guvernului cumpărând tot felul de chestii de la prezervative, unguente perverse, până la fripturi de vită Kobe la trei milioane de lei vechi kilogramul.

A fost atunci aruncat de la guvernare ca o măsea rea dar turistul nostru naţional în grad de prezident l-a luat, l-a şters de praf şi rahat, l-a reşapat, l-a dat pe mâna celor care curăţă mizeriile lumii şi după o muncă asiduă de circa şase luni s-a reuşit ca fostul prim-ministru Unguent să fie răzuit cumva de rapănul prins în slujba PDL, să fie bine lustruit cu glaspapir de diferite granulaţii pentru ca să arate cât de cât dacă nu ca nou, măcar înnoit.

_mru

Priviţi-l vă rog, cum arată acum. Ştiu că veţi mârâi că pe ici, pe colo tot se mai vede jegul tip PDL întunecând lustrul recent dar ce să-i faci, minunile se pot face doar până la un anumit nivel de unde nici măcar Dumnezeu nu mai poate face nimic.

Halal, nene turistule în grad de prezident! Să-ţi fie de cap înnoirea pe care o aduci în politica românească! Păi cu noutăţi din acestea parcă mâine vedem în fruntea ţării iar pe alde Blaga, Berceanu, Videanu, Olteanu, iar consilier de taină pe lângă fantoma lui I. V. Stalin să-l iei şi pe Băsescu hăhăitul care acum face purici de pomană pe la mantinela politicii. Nu ezita plăvane (îţi spun aşa doar ca alint deoarece îmi eşti foarte simpatic), pune mâna pe el fiindcă oamenii din ţara asta au mare nevoie de botine trase direct în gură pentru învăţare de minte şi sper că ai observat chiar şi tu că românul are o tendinţă accentuată de natură masochistă materializată prin aceea că nu suferă s-o ducă bine mai mult de un an. S-a învăţat să se văicărească mereu şi de aceea cum vine cineva la conducerea ţării care îi doreşte binele, nemaiavând motive de văicăreală îi dă urgent la cap şi alege la conducere tocmai pe cei care îi pun piciorul apăsat pe grumaz şi îl ţin mereu cu nasul în ţărână aşa cum îi stă bine oricărui popor de două parale obligat din propria-i prostie să slugărească aproape pe gratis toate popoarele lumii.

Trecerea de Parlament a numirii nu mai contează în această ecuaţie idioată. Te înţeleg stimabile prezident că datorezi mult PDL pentru alegerea ta în funcţie, dar nu mă aşteptam să te repezi chiar aşa din prima ca curca-n lemne în a aduce în funcţii cheie doar pedelişti mânjiţi până-n dinţi de rahatul unei guvernări antipopulare. Nu observi că nici nu au apucat bine să se spele pe dinţi.

Deci onorabile domn Şaptecase, la ce să ne mai aşteptăm de la domnia voastră? Se pare că la vară Boc termină mandatul la primărie şi puteţi să-l cooptaţi ca prim ministru. Cu asta aţi da lovitura în politică şi aţi avea chiar guvernul dumneavoastră cum l-a avut şi Băsescu. Mărunţelul Boc este un lustruitor de pantofi prezidenţiali de prima mână şi cum sunteţi destul de înalt nici nu ar avea nevoie decât să se ridice puţin pe vârfuri pentru a vă pupa cuviincios în fund.

Deci nu ezitaţi!

Un gând despre „Unguent pentru SIE

  1. Este subiectul la zi comentat de toate posturile de stânga. Trebuia trecut la catastif! Cât privește iubirea față de aproapele însoțitor în campania electorală – stăpânul (cu acordul dezorientaților , vai de capul lor pe la curțile europene) nu putea abandona câinele de pază, de altfel bine instruit… Știe și evreiește puțin și este produsul școlii ieșene! Așa că avem cu ce ne mândri E de ajuns să deschidă gura și gata, se și revarsă un val de truisme peste mirarea noastră:oare ce a vrut să spună, că n-am înțeles!
    În rest, pamfletul își menține stilul de acum consacrat, care se savurează chiar dacă nu ar avea subiect…

Comentariile sunt închise.