Scroafa şi tancul

Pamflet 038

Stătea ascuns şi se holba la mine printre franjurii feţei de masă. Şi cum ştiţi că la o adică am un ambiţ de familist foarte bine dezvoltat, am întins mâna mea de vajnic urmaş al răzeşilor de la Curseşti sub masă şi l-am şi umflat ca să-l întreb în faţă: „Cine eşti mă musiu’ şi ce cauţi în casa mea”. După bolboroselile cu accent de Potomac, isteţ cum m-a făcut mama mi-am dat seama imediat că am de-a face cu o loază americană care a călcat pe bec cu informaţiile americăneşti privind provenienţa, cantitatea şi consistenţa rahatului mondial analizat şi acum se ascunde în lumea largă de CIA, FBI, NSA şi celelalte 27 de servicii de securitate cunoscute oficial că le are SUA.

I-am cerut pe tonul ferm pe care-l are dom’ general cu patru stele Gabriel Oprea să-şi prezinte actele că altfel îl extrădez direct în holul de la intrarea în bloc de unde n-are decât să-l ia Unchiul Sam la pachet pentru corectarea anomaliilor apărute în sistemul lor de informaţii. Mi-a întins tremurând ca varga un permis de conducere american valabil şi o legitimaţie de jurnalist, acte pe care le-am cercetat cu atenţie. Şi fiindcă vă cunosc demult că sunteţi nişte oameni discreţi vă voi spune în cel mai mare secret cine era cel care-mi invadase intimitatea apartamentului meu.

Se numeşte Robert Parry şi este jurnalist de investigaţie. Ultima sa investigaţie scosese la lumină o mulţime de aspecte mizerabile a unor maşinaţiuni criminale comise în lume de o familie tipic americană ajunsă momentan pe grămada de mălai din care se îndoapă fără nici o ruşine sau teamă de ceva. Este vorba de familia Kagan formată din Robert Kagan membru în Consiliul pentru Relații Externe al SUA, soţia sa Victoria Nuland secretar de stat adjunct pentru afaceri europene, plus rudele apropiate.

Robert Parry demonstrase că familia Kagan (Robert Kagan, Frederick Kagan, Victoria Nuland, Kimberly Kagan) au invadat ca o familie de păianjeni politica SUA ţesând o pânză fină de minciuni pentru stârnirea şi alimentarea la cald ale unor războaie în lume. Această familie a reuşit să transforme războiul într-o afacere extrem de profitabilă pentru ei şi acum trag foloase de pe urma comerţului cu moarte. SUA este singura ţară din lume care-ţi vinde pe bani mulţi tancuri, mitraliere, bombe şi nu le etichetează ca obiecte ale morţii ci ca obiecte ale democraţiei şi libertăţii(!?!). Iar ploşniţe precum familia Kagan se îngraşă cu sângele vărsat de nevinovaţii care mor nici ei nu ştiu de ce în ţări ca Afganistan, Irak, Siria, Ucraina etc, etc…

În timp ce Robert Kagan, Frederick Kagan, Kimberly Kagan au înfiinţat aşa numitele Think tank-uri (un termen ce caracterizează o asociație sau o organizație de persoane specializate sau chiar o singură persoană competentă care oferă, de regulă gratuit, informații necesare pentru a crea, amplifica, diminua, înlătura, organiza sau optimiza un anume compartiment funcțional al societății, așa cum ar fi optimizarea structurii militare, economice, politice, culturale la nivel local, regional, statal, continental sau chiar la nivel global) Victoria Nuland sub acoperirea sa de adjunct al secretarului de stat zboară ca o piază rea din ţară în ţară stârnind, amplificând sau menţinând conflicte la nivel regional.

Priviţi vă rog aici o fotografie tipică având scroafa aceasta americană în acţiune. De data aceasta scroafa nu s-a urcat în copac ci s-a căţărat pe un tanc ucrainean aflat în fruntea unei coloane de tancuri ce merge să se lupte cu propriul popor în estul Ucrainei.

_scroafa

 Nu-i aşa că-ţi vine să vomiţi de diplomaţia agresivă şi mitocănească a unui popor de jigodii care deocamdată se cred jupânii mahalalei acesteia care se numeşte planeta Pământ? Mai priviţi odată poza şi dacă nu aţi vomitat înseamnă că sunteţi tare de stomac.

Asta îmi spunea Robert Parry când un satelit spion american a întins o antenă pe fereastră şi mi ţi l-a pocnit pe jurnalist direct la mir. Acesta a luat automat poziţie de drepţi şi salutând a început să cânte imnul american. Sunt sigur că i se puseseră la dispoziţie gratuit dungile de pe steag iar stelele le vedea el în faţa ochilor datorită loviturii neaşteptate. Nu a putut preciza dacă erau chiar 50 dar ce mai contează asta acum când The Star Spangled Banner a fost intonat în apartamentul meu de un american get-beget. Sub melodia aceasta s-au comis mult mai multe atrocităţi şi crime decât sub cel în care se spunea: „Deutschland, Deutschland über alles,/ Über alles in der Welt/) dar după cum se ştie învingătorii scriu istoria aşa că n-avem încotro, ciocul mic şi ochii pe geam să vedem la timp dacă nu au trimis americanii vreo dronă pentru corectarea situaţiei.

Şi uite aşa Kaganii şi alţii asemenea lor au îmbrobodit lumea cu armele de distrugere în masă din Irak ca apoi să se scuze, pardon! nu au fost arme de distrugere în masă dar numai vreun milion-două de irakieni au trecut la Alah pentru greşeala aceasta a noastră. Şi dacă tot ne-am consumat bombele pe capul lor am avut nişte costuri nu-i aşa? Iar acum vor trebui să dea petrolul drept despăgubiri de război fiindcă noi suntem galantoni dar nu consumăm bombe pe degeaba. Acum alde Kagan şi-au pus ochii pe Ucraina, dar fiţi siguri că nu Ucraina este scopul lor ci Rusia. Vor să pună presiune pe Rusia ca să înceapă din nou o cursă a înarmărilor ca în perioada sovietică în care industria de armament americană a prosperat având comenzi continue.

Asta este domnii mei, dacă funcţionează fabricile de bombe, rachete, tancuri, avioane militare, submarine şi alte instrumente ale morţii şi banii se adună zornăind tot mai mulţi la comercianţii morţii din USA.

Fiindcă sunt un om milos din fire, lui Robert Parry i-am acordat azil politic până la ora 21 deseară, apoi ce să-i fac? Dumnezeu cu mila lui să fie asupra sa!

2 gânduri despre „Scroafa şi tancul

  1. Fragment din tema socialistă „Să luptăm pentru pace!” Dar în paralel și rușii exportă arme… Este un sector al economiei prosper susținut de publicitatea respectivă.

    • Aşa este, mai exportă arme Rusia, China, Israel, Germania şi alte ţări dar aceste ţări nu a obligat pe altele să prevadă 2% din PIB care să ajungă în buzunarul lor aşa cum au procedat fără ruşine negustorii de moarte americani.

Comentariile sunt închise.