Prostie tip PSD

Pamflet 041

Mă simt în mare încurcătură dar pentru că vă cunosc şi sunt convins că sunteţi nişte persoane foarte inteligente, vă rog să mă ajutaţi ca să înţeleg şi eu măcar în ceasul al doisprezecelea dacă cei de la PSD au fost de-a lungul timpului postdecembrist, gentlemeni sau de-a dreptul proşti în relaţiile lor cu opoziţia aşa zisă democratică (numită aşa parcă de râsul curcilor dacă nu şi a altor vieţuitoare mai mult sau mai puţin cârâitoare de prin partea locului).

În sinea mea, mărturisesc aşa mai pe ocolite, că am ajuns la concluzia că poţi să fii oricât de deştept dacă în relaţiile cu găinarii şi golanii care se dau mari personalităţi te porţi cu mănuşi ca un gentleman sadea eşti prost dacă nu tâmpit de-al binelea şi ar trebui să mai iei sfaturi de la mămica ta care se pare că ţi-a întrerupt educaţia înainte de termen, pe când în mod sigur oponenţii au luat lecţii de la taţii lor care i-au dăscălit plini de responsabilitate cu cuvinte pline miez şi înţelepciune de genul: „Fă-te golan tată, că în ziua de azi doar golanii câştigă”.

Pentru a înţelege cum de a ajuns ţara noastră atât de jos va trebui să ne întoarcem iar şi iar la acea perioadă neagră din istoria ţării noastre, perioadă în care s-a distrus tot ce a însemnat industrie şi economie în România, perioadă de cruntă înjosire a acestui popor care deşi destul de sărac începuse să aibă de o bucată de vreme măcar conştiinţa demnităţii sale în faţa altor naţiuni ale lumii, perioada ţărănistă în care sistemul bancar românesc a fost decapitat şi dat la străini, au fost pur şi simplu închise mii de fabrici şi uzine de pe întinsul ţării chiar dacă funcţionau foarte bine şi aveau comenzi, au fost desfiinţate complexele agrozootehnice de orice fel, au vândut la preţuri mult subevaluate la „persoanele ştiute” întreprinderi întregi, a dispărut în scurtă vreme cea de a patra flotă comercială a lumii, flota română care avea peste 320 de nave mari, a făcut ca să ajungem să stăm în genunchi în faţa unor organisme financiare internaţionale care rânjind câineşte ne mai scapă din când în când nişte „ajutoare” ca la nevolnici şi alea cu condiţii împovărătoare.

Cred că va-ţi dat seama că este vorba de perioada de tristă memorie, perioada care cândva o să trebuiască luată în studiu de istorie ca perioada decăderii poporului român, perioada 1996-2000, perioadă în care o scrumbie afumată de tipul celui mai aprig antiromân numit Corneliu Coposu au pus în practică ceea ce cabala internaţională avea de gând mai demult cu această frumoasă ţară carpatină. Chiar dacă nenorocitului acela i-a plesnit fierea în el de atâta răutate acumulată contra poporului român şi s-a dus direct la mama dracului unde îi era locul rezervat de multă vreme, ciracii lui, găinarii, golanii, circarii, hoţii şi tâlharii aduşi în prim plan, mângâiaţi pe cap şi numiţi de el mari mahări politici au reuşit să năucească de cap blândul popor român care în 1996 i-a adus la putere ca o coaliţie numită CDR.

Această coaliţie au pus în practică „pas cu pas” (vorba unui plăvan ajuns mare sculă în România de astăzi) indicaţiile lui Corneliu Coposu care sunau simplu ca scrâşnitul unei pietricele ajunsă-ntre dinţi „Distrugeţi, distrugeţi totul, piatră peste piatră să nu rămână din fostele construcţii comuniste” şi găinarii, hoţii, panglicarii, circarii, tâlharii sub masca democraţiei s-au pus pe treabă distrugând eficient şi cu succes deplin tot ce funcţiona.

Poate nu-mi aminteam această situaţie, fiindcă vorba ceea oameni suntem şi trebuie să iertăm creştineşte pe cei care ne-au făcut rău, dacă nu citeam mai ieri un articol al unui aşa zis jurnalist de tip nou adică din cei care au făcut limba română cu femeia de serviciu iar geografia României cu portarul şcolii. Era vorba iar despre acel viol din zona vasluiană şi dobitocul acesta (îi zic dobitoc cu mare îngăduinţă fiindcă de fapt el este mult mai jos pe scara vieţuitoarelor) iată ce scrie despre Vaslui: „judeţe precum Vaslui, locuri pe care (politicienii n.n.) le-au evaluat numai ca pe teritorii ocupate de vite cu drept de vot şi masă de manevră. Un sfert de veac de beznă, în care oamenii nu au ce munci, nu merg la şcoală, consumă alcool, nu pot ieşi în lume cu trenul sau pe autostradă, iar în unele locuri, sexul nu e cu acordul părţilor.” Sunt exact cuvintele acestui „jurnalist” pe numele lui Alex LIVADARU de la acea latrină băsistă numită Gândul, care nu se sfiieşte să numească cei aproximativ 350.000 de locuitori ai judeţului Vaslui drept vite cu drept de vot, aceasta fiind părerea lui proprie bineînţeles despre oamenii aceia.

Ca să vedeţi unde i-a dus perioada 1996-2000 pe cei din judeţul Vaslui care avea o serie întreagă de întreprinderi ce mergeau strună. În 1996 oraşul Vaslui avea 82.000 de locuitori şi o zonă industrială întinsă pe vreo şapte kilometri legată de gara Vaslui şi ţară cu linie ferată şi triaj propriu, zonă în care uzine ca Fabrica de ventilatoare, Uzina de aparate de măsură şi control, Fabrica de materiale izolatoare, Combinatul chimic de fibre sintetice lucrau spre binele oraşului şi al ţării.

Dar a venit potopul ţărănist peste judeţ, potop în care dirijor a fost se pare reprezentantul guvernului de atunci prefectul Dumitru Bălţatu un fost brav vânzător de gumă de mestecat. Eu nu sunt un om care să învinovăţesc pe cineva de ceva dar sunt un bun observator a evenimentelor din jur. Dacă puteţi să-mi explicaţi ce a făcut, cum a făcut, cum a manevrat familia Bălţatu cu Fabrica de izolatore Vaslui una din fabricile cele mai dezvoltate, cu contracte şi cu perspectivă îndelungată din judeţul Vaslui să fie falimentată într-un singur an vă declar geniali iar eu mă retrag învins în bârlogul familiei care mă are fiindcă nu am explicaţii care să reziste celei mai minime analize legale.

În anul 1998 eram pe undeva în concediu la Vatra Dornei şi m-am întâlnit pe stradă cu un fost coleg de la Facultatea de drept. Am mers bineînţeles la o bere şi el mi-a spus că are împreună cu taică-său o societate de construcţii, solicitându-mi să-l ajut dacă pot să scurteze timpul de aşteptare a maşinilor sale la Vaslui de unde se aproviziona cu materiale de izolare direct de la fabrică. Stăteau maşinile din ţară la rând câte o săptămână şi mai mult, trenurile cărau peste graniţă producţia destinată exportului, cele trei garnituri de vagoane basculante de cale ferată proprietate a fabricii cărau mereu roca necesară fabricii de vată de sticlă iar în triaj cele câteva locomotive tot ale fabricii lucrau de zor manevrând vagoanele cu marfă ale întregii zone industriale.

Oamenii munceau, câştigau bani, câştiga oraşul Vaslui, câştiga ţara românească. Asta era prea mult şi prea greu de suportat pentru urmaşii scrumbiei afumate, dispoziţiile au fost date şi aduse la îndeplinire urgent, ca director de fabrică la Izolatoare a fost numită, nu o să mă credeţi, dar este adevărat, tocmai nevasta lui Dumitru Bălţatu. Odată ajunsă în funcţie a acţionat eficient încât într-un an fabrica a fost închisă, tot ce avea a fost vândut mai pe nimic în mare majoritate desigur aţi ghicit, familiei Bălţatu, locomotivele, cele trei garnituri de câteva zeci de vagoane CFR basculante, macazurile din triaj şi alte fierătănii au dispărut la fier vechi, muncitorii concediaţi şi praful s-a ales de această întreprindere înfloritoare.

Credeţi că l-a cercetat vreo instanţă pe Bălţatu? Eroare domnilor, el a fost un demn executant al dispoziţiilor acelei scârbavnice anomalii româneşti denumită Corneliu Coposu alături de cei care au făcut dispărute miile de întreprinderi şi flota în timpul acela scurt de patru ani. S-a înfiinţat după anul 2000 PNA Parchetul Naţional Anticorupţie. Credeţi că i-a chemat cineva la ordine? Aiurea! Dacă cineva ar fi încercat să-i tragă la răspundere toţi hoţii cei mari din fosta gaşcă a lui Coposu ţipau că li s-au făcut dosare politice iar pe şest arătau cu cea mai mare mândrie „democratică” amănuntul că deja începuse să le crească în fund şi tindea să înflorească axa Bucureşti – Londra – Washington axă care ar trebui să fie suficient de rezistentă pentru a-i apăra de dreapta judecată a ţării. Şi s-a văzut că axa aceasta i-a scăpat deocamdată.

Cei de la PSD care au înfiinţat PNA au demonstrat pentru a nu ştiu câta oară că sunt proşti, nişte amărâţi de guguştiuci  în relaţiile cu opoziţia, că prostia lor se datorează cumva şi temerii de a nu fi denumiţi neocomunişti de jigodiile care puseseră ochii pe toate bogăţiile ţării. Băsescu făcuse un hocus-pocus şi vânduse flota în ţări străine pe sunători adunaţi de el şi camarila lui cu lopata şi a păţit ceva? Nu a păţit nimic prieteni, ba a şi fost recompensat cu 10 ani de preşedinţie a României. Dacă PNA (actualul DNA) îşi făcea treaba cum trebuie şi la timp ar fi fost inculpat şi judecat, dar alde Năstase pălit şi chiar amorţit de prostia tip PSD, a fost cică gentleman cu golanul acesta beţivan şi asta i s-a spart mai târziu direct în cap fiindcă se ştie că golanii şi găinarii nu au onoare, nu pot fi denumiţi şi nici nu se poartă vreodată ca gentlemenii, ci dau hăhăind cu barda în oricine ori de câte ori se iveşte prilejul, uneori doar din distracţie sau ca să li se ştie de frică fiindcă ei sunt jupânii mahalalei acesteia numită România.

Acum se vede cât au fost de proşti cei de la PSD când Năstase care-l salvase pe Băsescu de PNA, a făcut închisoare, Dragnea condamnat pentru ceva ce râd pe înfundate şi curcile (auzi colo, cică obţinere de foloase nepatrimoniale!?!), Ponta inculpat şi nici alţii din PSD nu se simt mai pe roze. Se pare că vreun judecător din fosta tabără a scrumbiei afumate (şi din fericire decedate) vrea să joace rolul acelui judecător malefic din „Zace negri mititei” al Agathei Christie şi unul câte unul să-i termine pe cei din PSD. Iar marii hoţi din banda „democratică” fostă PDL, actualmente PNL, sunt bine-mersi şi la ora aceasta îşi fac siesta prin staţiuni de lux exotice tocând banii furaţi de la nenorociţii de români care deja se pregătesc să-i voteze din nou la anul ca să-i mai jupoaie încă odată. Vă rog spuneţi-mi ce a păţit toată hoarda ceea de jigodii care a furat în 2010 din salariile şi pensiile amărăştenilor. Aud? Aşa este. Nimic! Ba vor acum promisiunea celor jupuiţi atunci că-i vor aduce din nou la conducere.

Iar poporul, care după părerea „jurnalistului” de la Gândul Alex LIVADARU e format doar din vite cu drept de vot ia ca de obicei în mod democratic şuturi în coaste ca să plătească oalele sparte de cei cu gulerele albe.

Un gând despre „Prostie tip PSD

  1. Scurtă istorie a tragediei românești scăpată de ruși și ocupată de americani și nemți!

Comentariile sunt închise.