Doar dracu’ le mai lipsea!

Pamflet 042

În sfârşit americanii şi-au dat arama pe faţă şi arată lumii întregi cu cine merg ei în suflet dând în vileag cine este purtătorul de stindard al naţiunii lor heteroclite în zbaterea continuă de încălecare definitivă a popoarelor lumii. Poate n-o să vă vină a crede, dar sincer vă spun, nici chiar bunului Dumnezeu nu i-a venit a crede o bună bucată de vreme că mare parte din populaţia americană a început să joace în echipa concurentă adică în vivacea echipă plină de acţiune a Întunecimii Sale Domnu’ Dracu’, Scaraoţki, Ucigă-l toaca, Necuratu’ sau cum vreţi să-i spuneţi că tot ăla e, echipă condusă la ei cică de cel mai mare şef american din branşă numit Baphomet căruia nu numai cică i se închină cu nesfârşită evlavie, dar i-au ridicat şi ditamai statuia de bronz, înaltă de aproape trei metri, cântărind o tonă şi jumătate. Şi fiindcă o mie de cuvinte nu pot face cât o imagine vă rog priviţi mai jos statuia dezvelită în cinstea lui marelui Scaraoţki american numit Baphomet.

 _dracu

Statuia, care a costat doar ceva mai mult de 100.000 de dolari, preţ ce reprezintă un fleac pentru naţiunea aceasta perversă, prezintă figura lui Baphomet, cu un cap de țap, stând pe un tron de piatră și flancat de doi copii care îl privesc zâmbitori. Pe monument sunt inscripții cu versuri din Byron si William Blake. Nu-i aşa că vă dă o lacrimă de duioşie când auziţi de câtă sensibilitate dau dovadă cei care au comandat acest monument şi care declară melancolici: „Monumentul nostru celebrează nețărmuritul respect pentru valorile constituționale (halal valori!!! n.n.)privind libertatea religioasă și libertatea de expresie. Satanismul este o componentă fundamentală (bravo! zii cu guriţa ta că noi ştiam demult asta! n.n.) a genezei libertăților americane.” Vă rog domnilor, doamnelor şi domnişoarelor, văd că v-aţi entuziasmat dar aplauzele la urmă, nu acum! Ce v-a apucat?

Şi unde credeţi că s-au gândit să amplaseze cest monument dedicat Diavolului? Undeva în vreo pădure ferit de ochii lumii? Ei aş, asta înseamnă că nu-i cunoaşteţi pe americani şi ce sunt în stare să facă pentru cei în care cred. Nu în pădure dom’le unde să nu-l vadă nimeni ci în mijlocul orașului Detroit ca să-l vadă toată lumea, să atragă adepţi, să pervertească mintea copiilor şi să demonstreze adulţilor că Dumnezeu de acum este un moşneag expirat, un individ îmbătrânit, ramolit, ce de abia îşi mai găseşte cârja prin rai, că prea des tuşeşte şi băşeşte toată ziua deşi este tratat cu ambrozie şi nectar de cea mai bună calitate, produse verificate atent şi profesional de sfântul Petru în persoană, pe când Întunecimea Sa Baphomet este încă tânăr şi ferice, plin de viaţă, viril ca un ţap în călduri şi gata oricând de acţiune, calitate atât de apreciată de americani.

Este normal că Baphomet îşi are proprii săi slujitori, preoţi care propagă dreapta credinţă în puterea întunericului, propriile sale temple sataniste care se înmulţesc precum ciupercile de-a lungul şi de-a latul SUA. Sper că nu vă supăr prea tare dacă vă dau şi fotografia unui asemenea preot fiindcă tare este chipos şi reprezentativ pentru ceea ce face.

 _preot dracu

Vă rog să nu arătaţi pozele acestea copiilor ca să nu-i faceţi să viseze urât la noapte şi să se scape în pat. Vorbeam de copiii dumneavoastră fiindcă de cei americani au simpatizanţii lui Baphomet foarte mare grijă. Deja prevăzători pentru a se asigura de noi generații care să le urmeze doctrina, sataniștii au început din anul 2014 să introducă cărți de colorat în școli!!! Cărțile acestea, pe care noi le-am considera unelte drăceşti, conțin desene cu copii care efectuează ritualuri satanice, desene de promovare a pentagramei în școli, împreună cu o căutare de cuvinte cheie precum „acceptare” și „prieteni”, un labirint pentru a ajunge la Necronmicon, o carte cu fabule oculte în care copiii poartă simboluri satanice pe tricouri și răspândesc mesaje anti-intimidare, alături de jocuri tip conectare punct cu punct, pentru a crea o pentagramă.

Şi uite aşa se creează o nouă generaţie americană, o generaţie fără nici un Dumnezeu, sau mai precis o generaţie care să lucreze în echipa concurentă lui Dumnezeu pentru propăşirea poporului american.

Deci de pe data de 25 iulie Întunecimea Sa domnu’ Dracu’ îşi are propria sa statuie în centrul oraşului Detroit. Lăudabilă lucrare mai ales că tot auzi oamenii de pe glob zicând când vine vorba de americani: „N-are decât să-i ia dracu’ pe toţi”.

Ai auzit ÎntunecimeaTa Baphomet? Şo pe ei!

Un gând despre „Doar dracu’ le mai lipsea!

  1. De la vițelul de aur și până la simbolul satanismului, lumea cunoscut numeroase idei în materie de religie. Unele din ele preferau rugul, altele tăierea capetelor etc.Chiar de la Luter încoace, ideile unor criști au proliferat. Enumerarea lor ar fi toxică. Deci asistăm la un nou autor de religie. Ce putem face decât să zâmbim… Mare-i grădina cu proști! Amin!

Comentariile sunt închise.